|
10.06.2021 14:48

Тіна Кароль з’явилася на репетиції до концерту без макіяжу і зачіски: поза сценою зовсім не чепуриться

Поп-діва української естради Тіна Кароль завжди виглядає бездоганно, і навіть поза сценою, коли на ній немає ні макіяжу, ні зачіски, ні ошатної сукні.

Тіні Кароль всього 35 років, а вона вже є однією з найуспішніших артисток вітчизняного шоу-бізнесу. Крім цього, героїня нашої сьогоднішньої статті носить горде звання ікони стилю, хоча її образ за всі 15 років на сцені неодноразово змінювався.

На початку своєї кар’єри вона була грайливою і легкою. Згодом короткі сукні та провокаційні декольте змінилися більш брутальними нарядами. Тоді ж Тіна обстригла своє розкішне волосся і носила хлоп’ячу стрижку.

Тіна Кароль з короткою стрижкою

Переломний момент в житті співачки настав з хворобою і смертю коханого чоловіка Євгена Огіра, що теж позначилося на її іміджі. На зміну грубим образам прийшли атласні сукні та яскраво-червона помада, але і цей образ не став постійним. Для глядачів Кароль знову змінилася у 2017-му, коли вийшов її альбом “Інтонації” — Тіна охоче проміняла атлас на трендовий латекс.

Сукні Тіни Кароль

Зараз же для світських виходів артистка підбирає вбрання від найіменитіших дизайнерів модного світу, які пасують її високому званню. А ось у звичайному житті Кароль із задоволенням носить зручний одяг та навіть не робить макіяж.

Саме такою Тіна з’явилася на ролику з репетицій до майбутнього концерту на музичному фестивалі Atlas Weekend 2021, де вона буде хедлайнером — в спортивних лосинах і топі, з розпатланим волоссям і без грама косметики на обличчі.

Тіна Кароль на репетиції
Тіна Кароль на репетиції

Незважаючи на це, коментатори обсипали зірку компліментами, зазначивши, що вона прекрасна завжди, з чим важко посперечатися.