Як Тіна Кароль повідомила сину про смерть коханого чоловіка і батька Євгена Огіра: “Тато полетів на хмарку”

Історія кохання співачки Тіни Кароль та її продюсера Євгена Огіра змусила плакати всю країну, адже закінчилася вона занадто рано і несподівано.

Майбутнє подружжя познайомилося у 2007 році, коли виконавиця зі скандалом завершила співпрацю з тодішнім продюсером Олегом Чорним і шукала нового. Тіні зустрівся Євген — надійна, з міцним чоловічим плечем людина. Ця зустріч назавжди змінила життя їх обох.

Кароль на той момент важко переживала творчий розрив з Чорним, який не соромився у виразах в своїх інтерв’ю та заявляв, що у Тіни жахливий характер, а тому працювати з нею неможливо. Огір же побачив в починаючій талановитій співачці іскру та переконав її, що вона зможе підкорити музичний олімп.

Тіна Кароль - загадкова особа
Тіна Кароль на сцені

Тільки роботою відносини Тіни і Євгена не обмежилися. Між ними виникло сильне тяжіння, якому було неможливо опиратися. Так, вже у 2008 році закохані зіграли таємне весілля, після чого влаштували пишну церемонію вінчання.

Незабаром у них народився син Веніамін, який зробив їх сім’ю ще щасливішим. Їх пара вважалася однією з найміцніших і зразкових в українському шоу-бізнесі, проте через кілька років в їх будинок постукала справжня біда — Огіру діагностували онкологію.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Публіка ні про що не підозрювала, адже артистка продовжувала гастролювати, записувати нові пісні. Але коли Євген вийшов у світ сильно схудлим, почали поширюватися чутки про його важку хворобу.

Подружжя щосили боролося з раком, який так і не вдалося перемогти. У квітні 2013-го Огіра поховали у віці 32 років, а Тіна довгий час не говорила синові про смерть батька.

Тіна Кароль з сином
Тіна Кароль з сином Веніаміном

У програмі “Світське життя” співачка розповідала Каті Осадчій, що так довго відтягувала правду, щоб на могилі покійного чоловіка встановити пам’ятник і тільки після цього відвести Веню на кладовище — так йому легше буде це сприймати.

Згодом Кароль пояснила дитині: “Тато полетів на хмарку” (цитата з інтерв’ю поп-діви журналу “Тайны звезд“), але вони, як і раніше, всі разом, тому і спілкуються з ним, дивлячись на фотографію.

Більше подробиць з непростого життя Тіни дивіться в наступному відео:

Схожі статті