|
14.06.2021 16:29

Як виглядають п’ятеро дітей Сніжани Єгорової від двох невдалих шлюбів: старша дочка вже зробила її бабусею

Українська акторка і телеведуча Сніжана Єгорова досягла успіху не лише в професії. Ще вона подає приклад турботливої мами, причому багатодітної.

Сніжану Єгорову знають не тільки завдяки фільмам з її участю та роботи на телебаченні, а й досить жорстким політичним висловлюванням. Втім, особисте життя героїні нашої сьогоднішньої статті таке ж бурхливе, як і професійне.

Вперше Сніжана вийшла заміж у 1992-му за українського режисера Сергія Єгорова, більш відомого за творчим псевдонімом Семен Горов. У тому ж році незабаром після весілля у пари народилася дочка Анастасія, а ще через п’ять років вони знову стали батьками дівчинки, яку назвали Олександрою.

Семен Горов та Сніжана Єгорова зі старшою дочкою

Старша донька Єгорової вже і сама заміжня. Її зять — бізнесмен Ярослав Ровинський, його прізвище Стася і взяла. Пара виховує трьох дітей — синів Евана і Енея, а також дочка Емму. Сніжана обожнює онуків та з задоволенням проводить з ними час.

Старша дочка, зять та онуки Сніжани Єгорової

Вдруге актриса пішла під вінець за актора і музиканта Антіна Мухарського, від якого на світ з’явилися дочка Аріна (2010) і сини Андрій (2007) та Іван (2012). Проте, довгоочікуваного сімейного щастя і гармонії Сніжана так і не знайшла, тому у 2015-му вони з Мухарським розлучилися після семи років спільного життя, причому з гучним скандалом.

Антін Мухарський і Сніжана Єгорова
Сніжана Єгорова з дітьми від Антіна Мухарського

Єгорова публічно звинуватила колишнього чоловіка в тому, що той не допомагає родині і не платить аліменти. А ось як вона прокоментувала рішення про розлучення:

“Егоїзм і прагнення виділитися будь-яким способом, особливо на хвилі загальних радикальних настроїв, і були основною причиною того, що ми розійшлися”, – розповідала Сніжана в інтерв’ю виданню КП в Украине.

П’ятеро дітей Сніжани Єгорової
Сніжана Єгорова з п’ятьма своїми дітьми

Незважаючи на те що Єгорова вже тричі бабуся, вона все ще цілком відчуває себе молодою і затребуваною мамою, що і зрозуміло, адже наймолодшому сину зараз всього лише 9 років.