Багатодітні зіркові родини: цікаві факти про Олександра Пономарьова, Сніжану Єгорову та інших знаменитостей

У народі кажуть, що чим більше людей, тим більше любові в домі. Давайте дізнаємося, хто без страху за кар'єру вирішив народити купу діток.

У сучасному світі багатодітні родини – це рідкість. Нас всіх поглинув шалений темп життя та гонитва за заробітком коштів. В Україні є традиція мати не більше однієї дитини, в Європі та США середньостатистична родина прагне завести двох. Тим не менш, і у нашій країні трапляються винятки. Ми підготували для вас підбірку зіркових родин, які відважилися стати багатодітними.

Сніжана Єгорова

Відома телеведуча віртуозно поєднала материнство та кар’єру. Вперше жінка народила дитину у 1992 році, потім у 1997. У шлюбі з відомим шоуменом Антіном Мухарським, на світ з’явилося ще троє малюків.

Сніжана Єгорова зі своїми дітьми.

Олександр Пономарьов

Легендарний співак має трьох дітей. У першому шлюбі з донькою композитора Володимира Мозгового Оленою, у чоловіка народилася донька Євгенія. А ще у музиканта була дитина, яку він вдочерив. Дівчинку звуть Зоя. Темпераментний Олександр оженився вдруге.

Вікторія Мартинюк молодше за чоловіка на 13 років. Вона народила співаку сина. Та стосунки не були міцними. Союз розпався.

Олександр Пономарьов з доньками.
Син Олександра Пономарьова.

Оля Фреймут

До одруження з продюсером Володимиром Локотком, в Олі була вже донька Злата. У 2016 році Фреймут стала мамою синочка Валерія, а у 2017 році народилася донька Євдокія.

Оля Фреймут з родиною
Оля Фреймут з родиною.

Анатолій Анатоліч

Ведучий програми “Ранок з Україною” був щасливим батьком двох дітей. Проте, його кохана дружина носить під серцем нового члена родини. Стать третього малюка не розголошують поки.

Телеведучий разом з родиною.

Валентина Хамайко

Великою родиною може також похизуватися і ведуча проекту “Сніданок Вихідний”. У жінки завжди чутно у домі дітей, адже їх у неї 4! Що ж і для зірок материнство – це щастя.

Схожі статті