|
16.06.2021 21:48

Ірина Горова влаштувала доньці розкішну кар’єру, а 12-річного сина Потапа привчила з дитинства до блогерства

Ірина Горова - впливова продюсерка українського шоу-бізнесу. Завдяки жінці естрада побачила купу талановитих зірок.

Ірина Горова очолює MOZGI GROUP. Жінка з молодих років мала хист до бізнесу, а з часом стала однією з найбільш впливових продюсерів України.

Ірина Горова та Потап

Окрім кар’єри, успіхів досягла Ірина і у материнстві. Вона виховує 12-річного сина від Потапа, а ще має вже дорослу доньку Наталію. Дівчина пішла характером в Ірину – така ж працьовита.

Привчатись до праці Наталія почала у компанії матері, щоправда, спершу її юну та недосвідчену допустили лише до роботи офіціанткою MOZGI bar. Там дівчина пропрацювала пів року. Були проблеми з колективом: їй не довіряли прості співробітники, вважали, що вона буде ледарювати та доносити всі чутки до керівництва. Згодом зрозуміли, що Наталія на тих самих умовах, як і вони.

Та після цього донька Горової стала піарницею Мішель Андраде, яка є підопічною Потапа. Зараз працює також у піарі, у крупному агенстві.

Син – юний блогер

Спільний з Потапом син Андрій став блогером. Він веде сторінку в Інстаграмі, а число його підписників вже близиться до 40 тисяч. Мама Ірина, у якої 138 тисяч прихильників у мережі, не забуває тегати свого юного блогера та робити про нього дописи.

Публікує хлопець здебільшого розважальний контент або свої власні світлини. Веде сторінку, як справжній блогер: розповідає про цілі, ділиться корисною навіть для дорослих літературою та намагається спілкуватися з підписниками.

Що ж, у такої творчої мами виросли дуже креативні діти.