|
23.06.2021 11:03

З товстушки в худишку: як народна улюблениця Ані Лорак виглядала на піку своєї ваги, коли їй зрадив Мурат

Відома українська співачка Ані Лорак залишалася улюбленицею публіки в будь-якому іміджі, та навіть в своїй максимальній вазі.

Творчий шлях героїні нашої сьогоднішньої статті почався ще в дитинстві. У свої 14 років Кароліна (справжнє ім’я зірки) уклала довгостроковий контракт з продюсером Юрієм Фальосою.

Він же став її першим цивільним чоловіком, і хоча свою кар’єру Ані Лорак почала саме з ним, пік популярності настав пізніше – в 2008 році після участі в “Євробаченні” з піснею “Shady lady”. Артистка посіла друге місце.

Ані Лорак на сцені

Вже через рік після цього тріумфу знаменитість вийшла заміж за турка Мурата Налчаджиоглу. Пара була дуже щаслива, а незабаром у них народилася дочка Софія. Примітно, що навіть під час вагітності Лорак їздила по гастролях і виступала з концертами. Ближче до кінця терміну, відчувши, що працювати стало важко, вона все ж пішла в нетривалий декрет.

Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу
Вагітна Ані Лорак

Фігура Ані сильно змінилася після пологів. Поки вона була вагітною, то набрала цілих 15 кілограмів, що зробило з мініатюрної співачки з невеликим зростом у 162 сантиметри гладку панночку. Проте, надовго в такій вазі виконавиця не затрималася.

Ані Лорак після пологів

Схудла героїня статті завдяки спорту, зменшенню порцій, виключенню з раціону газованої солодкої води, хліба, майонезу, а також вона перестала їсти після 6-7 вечора. Зараз фігура співачки виглядає чарівно, і вона регулярно над цим працює.

Ані Лорак у спорзалі

Що стосується особистого життя Ані Лорак, то з батьком своєї дочки вона вже в розлученні. Причиною розладу в подружній парі стали зради Мурата, які вщент розбили серце зірки. Детальніше про це дивіться в наступному відео: