|
23.06.2021 16:22

Усі жінки Анатолія Хостікоєва до Наталії Сумської: кого заради чорнобрової красуні покинув актор? (ФОТО)

Народний артист Анатолій Хостікоєв вже не один десяток років щасливий з відомою українською акторкою Наталею Сумською, але цей шлюб для нього третій.

Анатолій в юні роки був неймовірно ефектним хлопцем, тому від нестачі жіночої уваги не страждав. Втім, і сам він теж закохувався не раз. Перші серйозні почуття прийшли до Хостікоєва ще в 9 класі. Вони були нерозділеними, а пережити їх майбутній зірці допомогла бабуся, про що він розповідав в одному зі своїх інтерв’ю:

“Я знав, де живе моя любов, і чекав, коли бабуся засне, щоб втекти на Печерськ і постояти під вікнами коханої, помріяти до першої години ночі. Буквально втратив розум… І бабуся це помітила: “Що ти щось неспокiйний, що у тебе болить?” – поцікавилася вона. Я зізнався, що закохався. “Ну нiчого, – сказала бабуся. – Вона хороша, мабуть, дiвчинка, але ти надiнь цю iконку Божої матерi на шию. Тiльки дивись, у тебе ж фiзкультура в школi, щоб нiхто не бачив її”. Через два дні любов пройшла”.

Першою дружиною Анатолія стала його колега по цеху, як, до речі, й інші обраниці, Надія Кондратовська, але їх шлюб протримався недовго.

Перша дружина Анатолія Хостікоєва Надія Кондратовська

Вдруге Хостікоєв одружився на актрисі Любові Кубюк, яка в листопаді 1981-го народила йому сина Георгія, проте і це не вберегло пару від подальшого розлучення.

Друга дружина Анатолія Хостікоєва Любов Кубюк
Старший син Хостікоєва Георгій

Довгоочікуване сімейне щастя герой статті знайшов поруч зі старшою сестрою Ольги Сумської Наталією. Влітку 1996-го на світ з’явився син закоханих В’ячеслав. Цікаво, що обидва спадкоємця Анатолія пішли по стопах батьків і стали акторами.

Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв з сином В’ячеславом
В’ячеслав Хостікоєв

Наталя завжди була міцною опорою для свого чоловіка та підтримувала його в усіх починаннях, тому вони до сих пір люблять одне одного так само сильно і пристрасно, як це було в молодості.