|
23.06.2021 22:53

Оля Цибульська показала справжнє обличчя і підтвердила підозри про роман з Дзідзьо: “Моє нікуди не дінеться”

Оля Цибульська дала суперечливе інтерв'ю, яке проливає світло на деякі аспекти її життя.

Великий проміжок часу, який Ольга Цибульська виконувала роль партнерки відомого українського співака Дзідзьо, став для неї доволі скандальним. Глядачі вважають, що артисти крутили роман, мають спільного сина і зраджували своїм коханим. Не дивлячись на закиди колишньої дружини Михайла Хоми (Дзідзьо) та хейтерів, Оля завжди заперечувала ці плітки. Втім, нещодавно з’явилося інтерв’ю для Vesti.ua, яке дещо може розповісти про особистість Олі.

Ольга Цибульська живе на повну

На питання про зради її колишнього партнера по сцені та коханого у закуліссі, Бодянського, вона відповіла наступне:

“Люди не шкарпетки – ніхто нікому не належить. Щоб уникнути зрад, треба жити на безлюдному острові. Але це так нудно. Ці стерильні правила і обіцянки вічності, які розбиваються об реальність. Я живу на повну, і будь що буде. Моє нікуди не дінеться, а своє я не відпущу”

Також співачка відмітила, що їй не довелося пояснювати та виправдовуватися перед чоловіком за те, що говорять про них за спиною через її сценічний роман з Михайлом Хомою. Мовляв, навіть не збирається цього робити.

Варто відмітити, що Оля очевидно має образу на колишню дружину свого кума Дзідзьо, адже звинувачувала її у тому, що та намагалась її використати у своїй піар-компанії.

Також артистка не обійшла стороною і самооцінку Славії та натякнула, що варто подивитися у дзеркало і побачити, хто насправді винуватий у всіх проблемах. Насправді дивно, адже Славія жодного разу не дозволила собі в інтерв’ю звинуватити Олю у своєму розлученні.