|
25.06.2021 13:34

Лариса Доліна повідомила, що підхопила небезпечний вірус: зірка лишається на ізоляції без нагляду лікарів

Лариса Доліна поскаржилася на погане самопочуття та розповіла, який вірус підкосив її здоров'я.

Лариса Доліна – легенда сцени. Зараз зірка хоч активно і не гастролює, проте, часто бере участь у телевізійних та інтернет-програмах. Також займається співачка викладанням вокалу.

Лариса Доліна

Артистка також стежить за своїм іміджем: дотримується дієтичного харчування, стежить за трендами. Та хвороба підкосила здоров’я 65-річної Лариси Доліної.

Не встояла перед вірусом

Пандемія, що охопила світ у 2019 році досі не оминула жодну країну. Вже розпочалася хвиля вакцинацій, але все одно люди продовжують хворіти, адже ковід мутує, а організм лишається вразливим перед ним.

Росія зараз на порозі нової хвилі захворюваності. Річ у тім, що через низький рівень проведення щеплень, більшість населення лишається у групі ризику. Ходили навіть чутки, що Москву та Санкт-Петербург будуть закривати. Втім, досі карантин не оголосили.

Поскаржилася на здоров’я і Лариса Доліна. За свідченням онлайн-видання “СтарХит“, зацікавилася публіка станом зірки після того, як співачка не прийшла на держіспит у Московському державному інституті культури, а спілкувалася зі студентами онлайн.

Лариса Доліна

Близькі співачки стверджують, що її не госпіталізували, адже форма захворювання не тяжка. Відомо, що у Лариси піднялася температура, а ще вона не чує запахів.

Прогнози позитивні, а сама Доліна знаходиться на лікарняному вдома. Єдине, що доведеться мінімум півмісяця утримуватися від відвідування публічних заходів.

Нагадаємо, цього року легенда радянської естради схудла на кілька розмірів та омолодила обличчя.