Лариса Доліна влаштувала скандал на шоу Максима Галкіна: співачку розгнівала інша запрошена гостя. Подробиці

Лариса Доліна популярна співачка, яка підкорила піснями не одне серце, виявилася вельми прямолінійно особою. Подивіться, як відстоює жінка свою точку зору.

Лариса Доліна. Ця співачка дуже добре відома майже кожному мешканцю просторів СНД, а її пісня “Погода в доме” стала справжнім народним хітом. Цікаво, що свій творчий шлях Лариса починала саме в Україні, співаючи в ансамблі “Ми – одесити”.

Лариса Доліна. Наші дні. Фото взято на просторах мережі.

Вона з дитинства професійно займається музикою. У шість років Лариса вступила до музичної школи, яку і закінчила по класу віолончелі. Тепер зірка вже не влаштовує гучних концертів, втім не забуває працювати над образом та з’являтися на світських заходах.

Лариса Доліна шокувала публіку
Лариса Доліна шокувала публіку у новому образі на червоній доріжці Золотого грамофону. Фото взято на просторах мережі. 

Втім, нещодавно відвідала Лариса ще й шоу Максима Галкіна “Музыкалити”. Сенс цієї передачі для ютубу показати сприйняття популярних пісень різними поколіннями популярних музикантів, які висловлюють свою точку зору. З одного боку шоумен представляє метрів естради, таких як, Пугачова, Апіна, Доліна, а з інших популярних для молоді представників.

В останньому випуску як раз була представлена Лариса Доліна та тік-ток блогерка Karna.val.

Лариса Доліна на шоу Максима Галкіна.

Ларису, яка викладає вокал, розізлило, що молода блогерка називає себе співочою зіркою лише через те, що має кілька мільйонів підписників, проте не може нормально проспівати жодної ноти.

Доліна зазначила, що вона не може розмовляти з дівчиною, яка не має слуху і претендує на високе звання. Співачка навіть хотіла піти, втім вирішила все ж таки лишитися.

Схожі статті