|
28.06.2021 19:44

Володимир Остапчук подає до суду на дружину, яку покинув і якій безбожно зраджував: хоче відібрати дітей

Володимир Остапчук рішуче налаштований боротися за своїх дітей з колишньою дружиною.

Для відомого українського телеведучого Володимира Остапчука тема батьківства є найбільш актуальною. Справа в тому, що після гучного розлучення з колишньою дружиною Оленою Войченко Володимир Остапчук не бачиться з дітьми. Екс-обраниця зірки запевняє, що Володимир сам не виказує бажання бачитися зі спадкоємцями, коли як батько наполягає на тому, що воліє з ними спілкуватися, але колишня дружина не дає можливості.

Володимир Остапчук та Олена Войченко

Раніше мережа була на стороні Олени, адже вона, не приховуючи нічого, розповіла, як відбувалося їхнє розлучення. Але зараз колишні помінялися місцями, і Войченко вже нарікають неадекватною.

Позов до суду

Нещодавно на особистій сторінці Володимира Остапчука в соціальній мережі Instagram з’явилася публікація, у якій телеведучий вирішив розповісти, що Олена не виконує свої обов’язки і заважає йому бачитися з дітьми. Чоловік викликав поліцію і заявив, що збирається позивати на неї.

Скріншот сторінки Володимира Остапчука.

Підписники Володимира порадили йому не просто добиватися побачення з дітьми, а повністю забрати опікунство. Мовляв, треба спробувати, адже поведінка Олени не є  адекватною. Сам Володимир вирішив показати, яку підтримку отримує від користувачів мережі і опублікував ці повідомлення на особистій сторінці.

Нагадуємо, що близько місяця тому Володимир та його нова дружина Христина побудували будинок і підготували кімнати для дітей від першого шлюбу Володимира. Можливо співпадіння, а можливо і ні, але як тільки у дітей з’явилися власні кімнати Остапчук вирішив позивати.