«Дайте йому Оскара»: Володимир Остапчук зізнався, чому розплакався на власному весіллі

Ведучий Володимир Остапчук висловився про чоловічі сльози і стереотипи.

Відомий український ведучий і шоумен Володимир Остапчук, який минулого місяця одружився на нотаріусині Христині Горняк, звернувся до тих, хто розкритикував його за сльози на власному весіллі.

На своїй сторінці в Інстаграм артист опублікував зворушливий кадр з весільної церемонії, а в описі до фото висловився про те, що нібито “чоловіки не плачуть”.

Володимир заявив, що цей стереотип прищеплюється хлопчикам ще в дитинстві. Однак ведучий впевнений, що прояв почуттів не зможе зробити чоловіка менш мужнім.

Ведучий підкреслив, що чоловіки теж люди, в яких є свої переживання, страхи і сумніви.

«Ні, це не означає що всі мужики повинні стати нюнямі і ганчірками, але наша маскулінність нікуди не дінеться, якщо ми напишемо коханій лист на папері, прочитаємо вірші або в особливі моменти життя пустимо сльозу», – впевнений Володимир.

https://www.instagram.com/p/CHZ50OThCoe/

Христина Горняк не проминула нагоди поспілкуватися з чоловіком в соцмережі.

«Ой, а я до сих пір бережу ці кадри. Пам’ятаю цей момент… спасибі, що ми щасливі тут і зараз! Love», – написала вона під постом.

Деякі фоловери підтримали Володимира і розповіли про свої щемкі моменти. Однак, не всі підписники позитивно відреагували на откровення ведучого, деякі продовжували йому закидати те, що він заради нової пасії покинув першу дружину з дітьми.

  • А коли зраджував дружину і залишив сім’ю, теж плакав????
  • Занадто багато стало вашої “любові” на публіці. Пам’ятайте, що щастя любить тишу. Все одно через рік. Два після розлучення. Вова звинуватить, що його не любили. А просто використовували. Це ж Вовочка. Він любить бути в центрі. І так… оскара не заслужив. Гра погана. занадто награна
  • Коли народилася моя дочка, я навіть не знав, що вмію так ридати.
  • Є багато ситуацій, коли чоловічі сльози – це не прояв слабкості, а, навпаки, мудрості і глибини.

Схожі статті