|
30.06.2021 12:27

Знайшлися архівні світлини переможниці “Холостяка” Анни Богдан: як вона виглядала без пластики та ліпосакцій

Анна Богдан причарувала серце цьогорічного холостяка Михайла Заливако. Дійсно, модельній зовнішності дівчини можна позаздрити, та чи завжди вона була такою?

Михайло Заливако у фіналі шоу “Холостяк” зробив неочікуваний вибір для більшості фанатів. Чоловік, хоч і вертав на проект Юлю Зайку кілька разів, врешті-решт розбив їй серце. Обручку вручив смуглявій красуні Анні Богдан.

Михайло Заливако та Анна Богдан у фіналі Холостяка 11

Дівчина ще з перших серій реаліті вирізнялася з-поміж конкуренток: висока, від природи кучерява, підтягнута та харизматична. Анна вже мала досвід життя у шлюбі – її чоловіком був політик Андрій Богдан.

Якою була фіналістка “Холостяка-11” до слави і популярності?

Анна Богдан

Говорити про своє минуле Анна багато не любить. Та новоспеченій зірці не вдалося приховати правду. В Інстаграмі спливли її світлини 6-річної давнини. Виглядає Богдан там дуже милою та щирою дівчиною.

У 2015 році вона оприлюднила світлину зі своєю подружкою. Одягнена – просто, ще має щічки. Тоді вона тільки-тільки завершила навчання у Київському інституті. Відучилася – і зразу працювати пішла. Була тривалий час менеджеркою з туризму, а також сама багато подорожувала.

Також помітно, що дівчина ще не робила у повсякденному житті яскравого макіяжу та намагалася виглядати максимально природною.

З роками також попрацювала Анна над своєю фігурою. Якщо тому ж 2015 році вона сором’язливо фотографувалася в купальнику, то зараз не посоромилася влаштувати дефіляду у бікіні на проекті самого шоу “Холостяк”.

Хизується підкачаною фігурою Анна і на сторінках своїх соціальних мереж.