Categories Шоу-бізнес

Різьблене дерево, мармур та королівські ландшафти: Філіп Кіркоров вперше показав свій маєток у Греції

Виявляється у Греції у Філіпа Кіркорова є маєток набагато розкішніший, ніж у Маямі.

У кінці червня син Філіпа Кіркорова святкував свій день народження. Мартіну Кіркорову виповнилося 9 років.

Засвітив маєток під час торжества

Король естради привітав сина і влаштував для нього торжество, на яке запросив багатьох зірок шоу-бізнесу. Святкування відбулося у будинку Філіпа у Греції. Співак вперше показав, як виглядає маєток середини. Філіп Кіркоров опублікував фото зі святкування дня народження Мартіна на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. А згодом додав детальне відео .

Мартіна Кіркорова прийшли привітати такі знаменитості, як Андрій Малахов, Юлія Барановська, Валерія, Йосип Пригожин, Давид Манукян та інші. Зірковий батько Філіп Кіркоров замовив для винуватця торжества торт з м’ячем і зображенням футболіста Мессі. Сходи і кімнати 54-річний артист також прикрасив кулями у вигляді м’ячів.

Варто відмітити, що у відеоролику видно, наскільки багато грошей було витрачено на будівництво цього будинку. Окрім неймовірних ландшафтів, можна помітити різьблене дереву та мармурову підлогу. Судячи з усього, маєток двоповерховий. Але на превеликий жаль, Філіп Кіркоров показав лише цокольний поверх. Зважаючи на вартість нерухомості у Греції, цей будинок міг обійтися поп-королю набагато дешевше, ніж маєтки у Москві та Маямі. Втім, виглядає він нічим не гірше, а навіть вишуканіше. Філіп Кіркоров не припиняє дивувати кількістю нерухомості та бажанням жити розкішно.

Сподіваємося, що він продовжить процвітати і дарувати свій талант слухачу.

Share