Епатажний Філіп Кіркоров показав, де вдягає дітей: артист витрачає захмарні гроші на дитячі примхи

Філіп Кіркоров схоже нічого не шкодує заради своїх діточок.

Елітні бутики, дорогий відпочинок та розкішні розваги – Філіп Кіркоров не шкодує грошей для дозвілля своїх дітей. Цього року ця зіркова родина відправилася на відпочинок у Сполучені Штати Америки на тепле узбережжя Маямі.

Король естради не приховує, що його малюки відвідують найкращі заклади та місця для розваг у США. Батько вже привчає дітей до найдорожчих брендів одягу. Саме тому, співак поділився світлиною, як він з донькою та сином відвідав відомий дизайнерський район курорту.

У своїх сторіз Філіп Кіркоров висловлює захоплення світом бутиків. Проте, діти, своїх вражень не передають. Miami Design District, локація, яку відвідала родина, є однією зі знаменитих місцин США. Сотні туристів приїздять сюди не лише оновити гардероб, а й насолодитися мистецтвом та архітектурою.

Сам співак ще й похизувався дизайнерським одягом, який вибрав для прогулянки. Поп-король обрав для походу магазинами футболку та шорти люксового бренду.

Такий образ від всесвітньо відомого дому моди Dolce&Gabbana коштує щонайменше 1500 євро. Лише тільки футболка артиста обійдеться покупцю щонайменше у 650 євро.

Стильний син Кіркорова

На своїх дітей цей зірковий батько також не шкодує грошей. Маленький Мартін вже вбирається у костюми відомих брендів. Зокрема, на одну з прогулянок хлопчик теж обрав речі від Dolce&Gabbana. Алла-Вікторія також не відстає від брата. На дівчинці футболка Philipp Plein, яку в Україні можна купити не менш як за 5000 гривень.

Проте, що насправді здивувало прихильників, так те, що Філіп на всіх своїх відео в Інстаграмі та на останній публікації весь час з’являється у кепці. Схоже, що артист соромиться свого волосся.

Схоже, від розкішних кучерів не лишилося геть нічого

В одному з відео, артист не побачив, як пасма волосся виглянули з-під головного убору. Підписники побачили, що насправді Кіркоров вже має сивину, а розкішне волосся, яке доповнює образ на концертах – справа рук стилістів.

Дізнатися більше, як живе родина співака можна у відео:

Схожі статті