|
05.07.2021 13:50

Чому Оля Мартиновська виховує дочку одна і де подівся її батько: що відомо про екс-чоловіка судді МастерШеф

Кулінар і суддя шоу "МастерШеф" Ольга Мартиновська в постійній гонитві за кар'єрою встигла вийти заміж, стати мамою і розлучитися.

Оля підкорила глядачів своєю променистою усмішкою, старанням і вмінням схоплювати все на льоту. Так їй вдалося отримати заповітну перемогу в третьому сезоні кулінарного проекту “МастерШеф”, а через 7 років вона повернулася на улюблену телекухню вже в якості судді. Втім, шлях до успіху Мартиновської не назвеш легким.

Героїня нашої сьогоднішньої статті народилася і виросла в Миколаєві, там же отримала вищу освіту в сфері економіки і вирушила до Франції на навчання за обміном. Щоб себе прогодувати, Ольга бралася за будь-яку роботу, причому навіть збирати виноград і обслуговувати гостей в ресторані в якості офіціантки їй подобалося більше, ніж перспектива бути менеджером у банку на батьківщині.

Ольга Мартиновська

Талант до кулінарії Мартиновська відкрила в собі завдяки француженці, у якої знімала квартиру. Жінка навчила квартирантку таємницям французької кухні і стала її першим вчителем кухарського мистецтва. Якраз тоді відкрився кастинг на 3 сезон “МастерШеф”, і Оля вирішила випробувати свою удачу. Так і почалося її нове життя.

Після перемоги в проекті вона закінчила курс навчання в академії Le Cordon Bleu і почала працювати в київських ресторанах. В одному з них Мартиновська зустріла майбутнього чоловіка Івана Кобця.

Весілля Ольги Мартиновської
Ольга Мартиновська та її колишній чоловік Іван Кобець

Закохані відгуляли весілля в листопаді 2015-го, а вже в 2016-му у них народилася дівчинка Віра. До речі, її хрещеною матір’ю стала ще одна зірка “МастерШеф” Тетяна Литвинова.

Ольга Мартиновська з донькою і Тетяною Литвиновою

Чи то на жаль, чи то на щастя, однак парі не вдалося поєднати сім’ю і кар’єру. Поступово чоловік перестав з’являтися на сімейних фото в Інстаграмі Ользі. Пішли чутки про розрив, і вони виправдалися. На початку 2020-го стало відомо, що Мартиновська і Кобець розлучилися, хоча до цього вони не жили разом вже 2 роки:

“Чоловік молодший за мене майже на п’ять років. І я була енергетично сильніше, штовхала вперед. Я прийняла рішення, що потрібно розлучитися. В душі мені хочеться йти за кимось сильним. Якби така людина з’явилася, то йшла б ззаду. Не хочу тягти вантаж сама, не хочу нікому доводити, що я найкраща. Особливо – у відносинах”, – розповідала Оля в інтерв’ю КП.

Тепер пару не пов’язує нічого, крім дочки. Дівчинка залишилася жити з мамою, але тато в її житті теж з’являється. За словами телезірки, вони намагаються бути друзями, адже хочуть бути адекватними та відповідальними батьками.

Ольга Мартиновська з донькою