|
05.07.2021 15:11

Чому Аіда Ніколайчук, Євген Літвінкович та інші підопічні Кондратюка зникли зі сцени, коли він за них узявся

Ігор Кондратюк – впливовий український продюсер, який міг би зробити зірками багатьох своїх підопічних, однак не з усіма це вийшло. Так чому ж?

Як людина, що розбирається в музичній індустрії, Ігор Кондратюк цілих сім сезонів був суддею вокального талант-шоу “Х-Фактор”, три з яких саме його підопічні здобували перемогу. А в третьому сезоні відразу двоє учасників команди Ігоря Васильовича зайняли перше і друге місце. Йдеться про переможницю Аіду Ніколайчук та суперфіналіста Євгена Літвінковича. Втім, обговорюваними вони перестали бути практично відразу після закінчення проекту.

Аіда Ніколайчук та Євген Літвінкович

Ще перед фіналом Аіда в інтерв’ю зізнавалася, що розмов про співпрацю з Кондратюком по завершенні шоу не було. Не виникли вони і після перемоги Ніколайчук, хоча, як виконавиця стверджує сама, вона на це і не розраховувала.

Остання на даний момент поява Аіди на сцені відбулася в півфіналі національного відбору на “Євробачення-2016”, а про новини з її життя можна дізнатися в соціальних мережах. До речі, нещодавно у себе в Інстаграмі Ніколайчук обрадувала шанувальників і пообіцяла незабаром нарешті повернутися в поле зору широкої публіки.

Аіда Ніколайчук та Ігор Кондратюк

Що стосується Євгена Літвінковича, то Кондратюк відразу ж після закінчення “Х-Фактору” пообіцяв йому допомогти з початком творчого шляху. І свою обіцянку продюсер стримав – він оплатив починаючому артистові запис пісні та зйомки кліпу. Крім того, вони залишилися в добрих стосунках, але спільну роботу продовжувати не стали:

“Ігор про мене ніколи не забуває. У нас дуже дружні, теплі стосунки. Зараз він не хоче пов’язувати себе з продюсуванням. Ну що ж, на милування нема силування”, – розповідав Літвінкович в інтерв’ю КП.

Ігор Кондратюк з Євгеном Літвінковичем

Є на рахунку Кондратюка і підопічний, який став справжньою зіркою – Віталій Козловський. Їх співпраця почалася після перемоги Віталіка на шоу “Караоке на Майдані”, а потім і в “Шансі”, проте завершилася вона гучним скандалом.

Ігор Кондратюк та Віталій Козловський

Після розриву контракту в 2012 році Козловський втратив право виконувати свої хіти і разом з тим великі гроші, але на сцені співакові все ж вдалося закріпитися, правда, тепер він продюсує себе сам.