Куди пропав після поразки на “Х-факторі” Євген Літвінкович: співака запідозрили у зміні статі

Євген Літвінкович посів друге місце у шоу "Х-фактор". Та замість того, щоб продовжити кар'єру на сцені, різко пропав з медійних радарів.

Євген Літвінкович з’явився на кастингу “Х-фактору” у 2013 році. Чоловік був одним з останніх конкурсантів і не очікував, що зустріне скептичне ставлення від суддів. Журі було впевнено, що більше нових зірок вони не відкриють.

Та простий білоруський хлопець настільки вразив професійних музикантів, що одразу потрапив на проект.

Одразу після того, як Женя з’явився на екрані, поповзли чутки, що співак насправді співачка.

Літвінкович Євген – жінка. Ну треба ж!

У 2013 році онлайн видання “Медіа-няня” випустило новину, в якій оприлюднило інформацію від, так званих, інсайдерів, які підтверджували, що Літвінкович – це Євгенія.

“Літвінкович Євген Михайлович – жінка. Ну треба ж!”, – дивувалися журналісти.

Дійсно фенотип артиста та високий голос спантеличували глядачів. До того ж Женя не носив бороди та не мав пари. У мережі також розповсюджувалися чутки про те, що на конкурсі насправді виступає співачка в образі чоловіка.

Лише у 2021 році співак вирішив публічно зізнатися програмі “Зірковий шлях”, що насправді чоловік. Мав пару та навіть хотів одружуватися.

Євген Літвінкович

Після “Х-фактору” артист почав працювати над першим альбомом. У другій половині 2014 співак багато гастролював по Україні, а у 2015-му йому дісталася роль Клопена, короля Двору Чудес в мюзиклі “Notre Dame de Paris”. Останню композицію випустив у 2020 році, присвятив її Білорусі. Займається також чоловік благодійністю.

Схожі статті