|
08.07.2021 19:20

Колишня дружина Валерія Меладзе Ірина вперше показала своє ставлення до Джанабаєвої: “Як вона живе з цим?”

Ірина Меладзе більше не бажає приховувати свого негативного ставлення до коханки колишнього чоловіка.

Ірина та Валерій Меладзе були одружені майже 25 років. У 2014 році зіркове подружжя офіційно розлучилося. Приводом для розриву довгих подружніх відносин став роман музиканта з Альбіною Джанабаєвою. Підопічна його рідного брата та його особиста бек-вокалістка майже десять років знаходилася зі співаком в романтичних стосунках і навіть таємно народила йому сина. Уся країна знала, хто батько дитини, але не Ірина, яка дізналася про все останньою.

Ірина Меладзе шукала зустрічі з коханкою чоловіка

Валерій Меладзе, Альбіна Джанабаєва, Ірина Меладзе та доньки співака

Після того, як стало відомо про роман Валерія Меладзе та Альбіни Джанабаєвої, колишня дружина виконавця хотіла зустрітися з розлучницею і поговорити, однак Джанабаєва уникала зустрічей з Іриною. Сьогодні екс-дружина артиста стала гостею програми “Судьба человека” з Борисом Корчевніковим і розповіла, що вже не жадає зустрічі з новою обраницею свого колишнього чоловіка.

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва

За словами Ірини Меладзе, за весь час відносин Валерія та Альбіни їй так і не вдалося поспілкуватися з Джанабаєвою. Зараз все емоції і образи пішли в минуле, тому говорити їм вже нема про що.

“У мене немає до неї сьогодні питань. Нас нічого не об’єднує. Все в минулому. Я не бачу ніякої необхідності зустрічатися. Я хотіла раніше побачитися, бо не розуміла, хто переді мною. Хотіла подивитися людині в очі. Почути, що вона мені скаже, дізнатися, як вона живе з усім цим”

Ірина Меладзе додала, що на той момент, коли колишній чоловік їй почав зраджувати, у них були нормальні відносини. Про зраду такого масштабу нічого не підказувало, тому Ірина і хотіла поспілкуватися з коханкою чоловіка.