Альбіна Джанабаєва вперше показала себе після пологів на прогулянці з немовлям: без Меладзе вийти не змогла

Альбіна Джанабаєва народила нещодавно донечку. Поки малятко ховають від загалу, її мати вже позує з візочком.

Альбіна Джанабаєва стала дружиною Валерія Меладзе у 2014 році. Пара спочатку багато працювала на сцені, а згодом зрозуміла, що жити один без одного не може.

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва
Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва. Фото взято на просторах мережі. 

Кохання – справжнє і Альбіна втретє доводить, що хотіла, аби в її дітей були риси, як у Валерія. Навіть той факт, що їй вже виповнилося 42 роки не зупиняв перед пологами. Тим паче, що до цього пара вже дітей. Більше того, у Валерія були доньки від попереднього шлюбу.

Валерій Меладзе з доньками від першого шлюбу
Валерій Меладзе з доньками від першого шлюбу. Фото взято на просторах мережі. 

Альбіна тривалий час приховувала свою вагітність. Жінка розповіла прихильникам радісну новину лише тоді, коли округлий животик неможливо було приховувати. Сам же Валерій намагався тримати мовчання до останнього. Втім, не розповідати про вже народжену донечку – просто неможливо.

Альбіна виставила у своєму акаунті в Інстаграмі маленьку ручечку дитини та розповіла, про те, як вона розуміє своє щастя бути поруч разом з донькою.

Співачка подякувала всім прихильникам за привітання. Пройшов тиждень та пара наважилася вже вийти на прогулянку з малечою. Альбіна вирішила одягтися по спортивному.

Чорні лосини, рожева спортивна куртка та обов’язково шапочка – все для здоров’я та тепла матусі. Якщо Альбіна на знимку серйозна та сконцентрована, то Валерій не може стримати посмішки та щастя від того, що його родина поповнилася на ще одну дитинку.

Схожі статті