“Лисина вам більше йде”: Влад Яма показав свої архівні фото з волоссям. Як виглядав артист в молодості?

Влад Яма опублікував рідкісні фото та показав себе з волоссям в юності: як виглядав хореограф до своєї популярності. Подробиці особистого життя.

Відомий український хореограф, Влад Яма, який протягом багатьох років славиться своїм стилем та неповторною енергією на сцені вирішив поділитись архівними знімками. Влад Яма опублікував рідкісне фото з часів своєї молодості, де його голову прикривала пишна шевелюра. Цей відрізок часу став своєрідним моментом народження легенди – моментом, коли Влад Яма ще не впізнавали без його відомого безволосого образу.

Влад Яма показав, який вигляд мав до популярності
Влад Яма показав, який вигляд мав до популярності

Для багатьох прихильників Влада, це фото стало справжньою знахідкою, яка нагадала про ті часи, коли майбутній зірковий хореограф тільки починав завойовувати серця глядачів своїми танцювальними вміннями та харизмою. На той момент Яма мав на голові чимало волосся, яке, мабуть, він і сам називав своєю “короною”, адже це було частиною його індивідуальності, яка привертала увагу і викликала захоплення.

Влад Яма показав, який вигляд мав до популярності
Влад Яма показав, який вигляд мав до популярності

Проте, час не стоїть на місці, і зірки також не залишаються незмінними. Влад Яма, як і будь-яка інша публічна особа, піддається змінам. Одна з найбільш очевидних змін – його відмова від волосся. Зараз уже дуже мало хто може уявити Яму з густою шевелюрою, бо він вже протягом багатьох років вірно тримається свого іміджу, повністю голивши свою голову наголо.

Влад Яма показав, який вигляд мав до популярності
Влад Яма показав, який вигляд мав до популярності

Проте, це не єдина зміна, яку можна помітити у Влада Ями за ці роки. Хореограф також став дбайливіше ставитися до свого зовнішнього вигляду. Він ретельно доглядає за своїми бровами, надаючи їм ідеальної форми, яка підкреслює його виразне обличчя. Також Влад вирішив відпустити легку щетину, яка додає йому додаткової брутальності та мужності.

Влад Яма та його сім'я про переїзд до США
Влад Яма та його сім’я про переїзд до США

Нагадаємо, що під час повномасштабного вторгнення Влад Яма разом зі своєю дружиною, Ліліаною, та їхнім сином виїхав до Сполучених Штатів Америки.

Раніше він розповідав, що вони переїхали до США з метою почати нове життя. Там він активно займається благодійною діяльністю, організовуючи майстер-класи з танцю та інші заходи для підтримки різних благодійних організацій, а також працює в танцювальній студії.

Схожі статті

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?