|
10.07.2021 15:42

Знайшовся “родич” Олега Винника: чоловік з непростою долею втратив родину та пережив кончину тестя

Олег Винник - надзвичайно популярний артист, який досі приховує своє особисте життя та родину.

Олег Винник став стрімко набирати популярність в останні роки. Він звик давати великі концерти та блистати перед публікою. Окремий інтерес для фанатів Головного вовка країни представляє його особисте життя. Новини про дружину, дітей співака одразу стають топовими.

Вже давно вважається, що обраницею знаменитості стала його бек-вокалістка Таїсія Сватко, відома, як співачка Таюне.

Олег Винник

Та, виявляється, не всім заголовкам новин про особисте життя Олега Винника можна вірити. У співака є повний тезка, який, щоправда, мешкає не в Україні та займається бізнесом.

Тезка Олега Винника

Інший Олег Винник – російський бізнесмен. Він мешкає у Петербурзі й з 2015 року його ім’я на слуху. Причина дуже драматична.

Російський Олег Винник

У чоловіка в житті сталася велика трагедія: в авіакатастрофі загинула його родина. Дружина з дітьми та ще інші родичі померли над Синаєм. Чоловіку довелося змиритися з горем. Крім цього, з’являлися новини, що у бізнесмена Олега Винника ще й тесть покінчив життя самогубством. Причина – проблеми з фінансами.

5 років жив на самоті підприємець, але зараз у петербурзького Винника є нова дружина.

Чи є тезки родичами?

Підтвердження тому, що співак Олег Винник і його тезка-бізнесмен є з однієї родини – немає. Навіть зовнішньо чоловіки не схожі. Навряд чи ці люди взагалі знайомі вживу.

Головний вовк країни навіть і не згадував того, що має тезку закордоном.