(Відео) Ніжна квітка Таюне затягнула осину талію в корсет і покружляла для Олега Винника

Таємна дружина Олега Винника надзвичайно талановита артистка. Подивіться, як підготувалася вона до чергового виступу.

Потенційна дружина Олега Винника, Таїсія Сватко, завжди була тилом для українського повелителя вовчиць. Втім, співак не зміг більше приховувати талант співачки та ризикнув дати жінці можливість розпочати сольну кар’єру.

Архівне фото Олега Винника з дружиною. Ранні виступи в Україні. Фото взято на просторах мережі.

Олег сам написав перші пісні для Таїсії, яка звикла виступати під псевдонімом Таюне. Жінка зізнавалася в інтерв’ю Каті Осадчій, що сама не прагнула до популярності та сцени, її мета – показати, які красиві композиції написав Винник та поділитися ними зі слухачами.

Співачка Таюне на інтерв’ю у Катерини Осадчої. Скріншот взято з кадру передачі.

Артистка ретельно готується до виступів не лише своїх, а й з колективом. До речі, свій образ та зовнішність вона продумала та змінила. На злеті кар’єри потенційна дружина Винника мала коротку зачіску. Вбиратися Таїсія любила у класичні сукні.

Як змінилася Таюне
Як змінилася Таюне. Фото взято на просторах мережі.

Згодом жінка відростила волосся та обрала молодіжний стиль: вона почала цінувати свою фігуру та вроду.

У 2019 році на концерті у Тернополі співачка також предстала у своєму оновленому образі: довге біляве волосся, яскравий макіяж. Для сцени вона обрала тугий корсет з оксамиту та чорний комбінезон, який гарно підкреслював її фігуру.

Прикрасила таке вбрання артистка довгою прозорою мереживною спідницею, яка надала її образу легкості та елегантності. Таюне навіть покружляла на камеру, щоб всі побачили, яку бек-вокалістку обрав собі Олег Винник.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.