Руслана Лижичко вперше після довгої перерви вийшла на сцену: фізична форма – супер, а ось репертуар старий

Руслана Лижичко стала суперзіркою після Євробачення-2004. Та з роками артистка все більше часу почала приділяти родині, ніж сцені.

Руслана Лижичко. Героїня даного матеріалу стала не просто українською зіркою, а справжньою легендою. Вона була першою артисткою, хто приніс нашій країні перемогу на пісенному конкурсі “Євробачення”. Її успіх змогла повторити лише Джамала у 2016 році.

Руслана на сцені Євробачення у 2004 році.

“Дикі танці” і щирі гуцульські мотиви підкорили пів Європи. Подейкують, що під час репетиції балет співачки настільки старався виконувати рухи, що проломив сцену у Туреччині.

Після тріумфу, Руслана пробувала себе у ролі громадського активіста та політика. Втім, зрозуміла, що їй найкраще вдається радувати українців творчістю.

Повернення Руслани

Останній свій диск зірка випустила у 2013 році. З того часу нових композицій у неї не з’являлося, але у 2021 їй вдалося знову засяяти на сцені. Її запросили у новий музичний проект “Співають всі” у якості запрошеного гостя.

Новиною поділилася Наталія Могилевська у своєму Інстаграмі.

Руслана Лижичко

На сцені співачка виконала свій безсмертний хіт “Дикі танці”. Зірка виступала без балету, але сама виконала елементи хореографії. Що ж, Руслана може похизуватися відмінною фізичною підготовкою.

Руслана Лижичко

Як зустрів легендарну співачку глядацький зал – невідомо, адже Наталія Могилевська зняла лише частину живого виступу Руслани.

Цікаво, що перед зйомками шоу у Лижичко був ще один гучний виступ. Її запросили на премію “Українська пісня року”.

 

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.