300 квадратних метрів на березі Дніпра: як виглядає розкішна резиденція зірки “Кварталу 95” Олени Кравець

Відома українська гумористка і зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець заробила собі на життя в розкішному особняку на березі Дніпра.

Олену Кравець любить і знає вся країна. Популярною вона стала завдяки іскрометному почуттю гумора і простоті, адже навіть зараз, перебуваючи на вершині кар’єри, актриса не піддалася зірковій хворобі і активно підтримує зв’язок зі своїми шанувальниками в соціальних мережах.

Як одна з найбільш затребуваних персон на телебаченні, Олена забезпечила собі вельми розкішне життя, про що стало відомо в програмі “Викриття“.

Де живе Олена Кравець

Так, гумористка живе в котеджному селищі на Осокорках із закритою територією і охороною. У неї двоповерховий будинок площею в 300 квадратів, розташований в 50 метрах від річки Дніпро. На березі обладнані паркувальні місця для яхт і катерів.

Будинок Олени Кравець
Будинок Олени Кравець

На самій ділянці є басейн з морською водою, який знаходиться в розпорядженні всіх жителів містечка, а захищає резиденцію зелений паркан з кущів.

Будинок Олени Кравець

Що стосується внутрішнього дизайну, то їм займалася дружина телеведучого Андрія Данилевича Тетяна. Як виявилося, зірки дружать сім’ями.

На першому поверсі розташувалася велика кухня і простора вітальня з панорамними вікнами. На другому знаходяться дві дитячі кімнати – для двійнят Каті і Вані, а також для старшої дочки Маші.

Будинок Олени Кравець
Будинок Олени Кравець
Будинок Олени Кравець
Будинок Олени Кравець
Будинок Олени Кравець

Сама Кравець не приховує – в будинку є місце для антикваріату, який вона любить привозити з різних подорожей.

Стати сусідом Олени вже не вийде, оскільки будинки в селищі не продаються, але якщо дуже хочеться, то можна на місяць орендувати сусідній особняк за 5 тисяч доларів.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.