|
14.07.2021 13:43

Катерина Репяхова хотіла вступитися за Віктора Павліка та наробила помилок у словах: “Приходиться доженати”

Катерина Репяхова відстежує заголовки новин. Нещодавно дружина Віктора Павліка знайшла не дуже приємну статтю про себе та вирішила відповісти.

Життя знаменитостей часто перетворюється у справжнє реаліті-шоу, за яким пильно стежать прихильники не тільки у соціальних мережах, а й через ЗМІ. Так, з приходом популярності та розвитком власного блогу, Катерина Репяхова також стала об’єктом, за яким спостерігає медіа. Втім, самій дружині Віктора Павліка це не довподоби.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Нещодавно у стрічці новин дружина відомого співака побачила дуже дивний заголовок. Виявляється, що журналісти відстежили, як вона з коханим поїхала на Західну Україну.

Катерина Репяхова

“Втекла з іншою жінкою: Віктор Павлік наздогнав молоду дружину з сином в сотні кілометрів від дому”, – написало одне з видань.

Катерину це обурило. Жінка написала у відповідь у своїх сторіз:

“Як вам такий заголовок. Ганьба таким журналістам”

Не лише цим повідомленням в Інстаграмі вирішила обмежитися блогерка. Далі Катерина зняла ролик заради жарту, де вирішила покепкувати з таких заголовків. У ньому вона зняла крупним планом Віктора Павліка та поставила йому запитання.

Віктор Павлік

Під час імпровізованого інтерв’ю, Катя перекрутила слова українською:

“Як вам приходиться доженати дружину?”, – запитала Репяхова чоловіка.

Співак показав, що він не у захваті від подібних заголовків журналістів. До речі, Катерина не вперше помічає, що про неї пишуть у ЗМІ та окрім висвітлення матеріалів в Інстаграмі, вона ніяких дій не зрушувала.