|
16.07.2021 14:48

Єдиний син Софії Ротару стривожив поганою новиною – важко переживає непоправну втрату: “Боляче…”

Єдиний син легендарної української співачки Софії Ротару повідомив про непоправну втрату, якої зазнав не тільки він особисто, а й вся музична індустрія.

Софії Михайлівні Ротару вже майже 74 роки, і навіть в такому поважному віці вона продовжує виходити на сцену, щоб радувати улюбленого слухача легендарними хітами. Був один період в співочій кар’єрі артистки, коли вона подумувала все кинути і піти в забуття. Сталося це після смерті її чоловіка Анатолія Євдокименка.

Шлюб Софії і Анатолія тривав довгих 34 роки. До останнього дня життя коханого чоловіка Ротару була з ним, поки він не помер від інсульту в свої 60. Той напад був третім і останнім.

Софія Ротару і Анатолій Євдокименко

Дуже важко співачка переживала втрату, а прийти в себе їй допоміг син Руслан – єдине, що залишилося від коханого разом зі спогадами. Спадкоємець довго намагався умовити горюючу матір вийти на сцену, і нарешті вона погодилася. З творчістю Софія Михайлівна нехай і не відразу, але все ж навчилася жити у статусі вдови. На її рахунку також є присвячений Анатолію альбом, який вона назвала “Єдиному”.

Софія Ротару поруч з сином Русланом

Поступово життя сімейства Ротару налагодилося, проте напередодні 74-річчя артистки Руслан Євдокименко вийшов на зв’язок з шанувальниками і стривожив поганою новиною. Втім, співачки вона не стосувалася:

“Боляче… Світла пам’ять”, – написав чоловік і опублікував фото відомого музиканта Петра Мамонова, який створив групу “Звуки Му”.

Скріншот з Інстаграму Руслана Євдокименко

Вся справа в тому, що 15 липня виконавець помер від наслідків ковіду на 71-му році життя. Петро Мамонов був госпіталізований з вірусом ще в кінці червня. Незабаром його дружина повідомила про погіршення стану. Так, не виходячи зі стану медикаментозного сну, він спочив навічно.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.