Онука Софії Ротару влаштувала бійку у Нью-Йорку: спадкоємиця співачки не пожалкувала прийомів і тумаків

Виявляється тендітна Софія Євдокименко може дати відсіч.

Софія Євдокименко — єдина онучка Примадонни українського шоу-бізнесу Софії Ротару, і донька єдиного її сина – Руслана Євдокименко.

Нью-Йорк, Нью-Йорк

Зараз дівчина проживає у величезному американському місті Нью-Йорк. Дівчина все життя вчилася у закордонних школах та бездоганно говорить на англійській мові, що посприяло її процвітанню у місті великого яблука. Зараз дівчина вчиться у нью-йоркському університеті та активно займається моделінгом та блогінгом.

У Софії також є наречений бізнесмен Жданов. Зіркова пара гармонійно виглядає та збирає компліменти від користувачів мережі. У спадкоємиці співачки є безліч різноманітних хобі і одне з них, як виявилося – бокс.

“Пурхати, наче метелик. Жалити наче оса”, – так підписали це відео власники спортклубу.

Так, дівчина показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як боксує разом з тренером. Зірочка обрала спеціалізований спортклуб під назвою міста із всесвіту DC “Готем”. Її тренер був оснащений спеціальним спортивним знаряддям, щоб правильно приймати тумаки від тендітної, привабливої білявки. Усе відео було виконано у чорних тонах, адже дівчина обрала образ під стать інтер’єру спортивного клубу.

Необхідні навички

До речі, якщо брати на замітку кримінальнe ситуацію в Нью-Йорку, де кожен день стріляють у вогнезбройних сутичках, то такі навички та знання просто необхідні. Здається, що Софія підходить до своїх хобі не тільки з натхненням, але й з розумом. Звичайно це знадобиться їй у майбутньому, як і придбані нею раніше різноманітні вміння. Більш того, ця крихітна відео-стрічка виглядала модно та драйвово, ніби зйомка для глянцю.

spot_img

Схожі статті