Татусь Дан Балан присів та ніжно притулив до себе маленьку красуню поближче: “Гарна у Алана сестричка”

Дан Балан здивував фанатів спільною світлиною з маленькою красунею, яка сильно сподобалася користувачам.

Сімейне життя Дана Балана закінчилося більше 10 років тому. Після розлучення з моделлю Еллою Крупеніною молдавський виконавець більше не зважувався на подібні експерименти і навіть не намагався ділити свій час між сценою та родиною. Втім, після шлюбу з молодою красунею у нього залишився син Алан, про якого не так багато інформації в мережі.

Відомо, що Елла разом з ним деякий час проживала в Ізраїлі, а потім повернулася до Європи. Де зараз знаходиться спадкоємець артиста не повідомляється. Однак, досить можливо, що в нього є ще діти, про яких журналісти та фанати співака нічого не знають.

Дан Балан та таємнича маленька красуня

Нещодавно на одному з фан-акаунтів присвячених творчості Дана Балана з’явилася нова фотографія, на якій артист постав поруч з маленькою красунею з довгим волоссям. У дівчинки доволі темна шкіра, сяючі очі та неймовірно мила посмішка. Неможливо не помітити деяку схожість між артистом та дитиною.

Втім, користувачі мережі не мають гадки, ким вона являється артистові. Деякі вважають, що дівчинка є просто донькою фанатки, інші поділилися думкою, що вона завітала на якийсь проект, а знайшлися і ті, хто побачили між цими двома родинні зв’язки. Однак, це питання залишається відкритим.

Скріншот коментаря під публікацією з Даном Баланом.

Нагадуємо, що “роман” Дана Балана та Тіни Кароль добіг кінця. Після закінчення чергового сезону вокального проекту, у якому обидва займали суддівські крісла, продюсер шоу розповів всю правду про їхні стосунки. Володимир Завадюк зізнався, що роман був створений штучно, а учасники проекту пішли на цей крок заради підняття рейтингів. Продюсери своєї цілі досягли. Однак, після цього і Дану, і Тіні довелося виправдовуватися перед фанатами.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.