Categories Шоу-бізнес

Лілія Ребрик влаштувала обійми у басейні з чоловіком Андрієм та показала свої почуття: “Потрібен синочок”

Лілія Ребрик продовжує радувати мережу своїм коханням до чоловіка.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий — прекрасний приклад того, що пристрасть та ніжність залишаються у шлюбі навіть після багатьох років перебування у стосунках. Телеведуча та відомий танцюрист досі дивляться одне на одного, наче вперше. Пара постійно демонструє свої почуття на публіці, обіймаються, цілуються, танцюють та говорять ніжні слова. За це публіка любить їх лише сильніше. У зіркового подружжя є дві спільні доньки, заміський будинок та велике кохання.

Танці Лілії Ребрик з чоловіком

Андрій Дикий та Лілія Ребрик

Зараз в Україні дуже спекотна погода, тому не дивно, що майже усі фотографії, які зараз публікують зірки, робляться з басейнів, курортів та на березі океану. Лілія Ребрик не стала винятком.

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явився відеоролик, головними героями якого стала вона та її чоловік. Пара почала танцювати прямо у басейні.

Лілія обрала для цього дійства білосніжний купальник, який вигідно підкреслив її фігуру. Андрій Дикий кружив свою знамениту кохану, робив різноманітні підтримки та насолоджувався нею. Однак, деякі вирішили що цього недостатньо і розповіли у коментарях, чого ж не вистачає цій парі.

Скріншот коментарів під публікацією Лілії Ребрик.

Нагадуємо, що Андрій Дикий та Лілія Ребрик познайомилися на зйомках шоу “Танці з зірками”. У фіналі з’ясувалося, що вони вже побралися. Лілія стверджує, що під час зйомок проекту між ними не було любовних стосунків, а до початку роману вони прийшли раптово і вже після закінчення конкурсу.

Share