Categories шоу-бізнес

Зіркові татусі, які пережили партнерські пологи: Юрій Горбунов, Микита Добринін та інші мужні чоловіки

Неймовірно уявити, який спектр емоцій переживає жінка під час пологів і як важлива їй підтримка коханого.

Вагітність і пологи одне з найбільш складних випробувань для жінки. Втім, попри всі труднощі ніхто ще не пошкодував про народження дитини. Зараз до всього полового процесу стало модним долучатися і чоловікам. У даному матеріалі розповімо вам про тих, хто підтримував дружин до кінця.

Анатолій Анатоліч

Сьогодні 20 липня відомий український шоумен дізнався наскільки сильна у нього дружина, коли побував на партнерських пологах. Сина Ніла чоловік побачив одним з перших. До речі, про такий досвід почув Анатолій надихаючу історію наступного героя підбірки – Юрія Горбунова.

Юрій Горбунов

Юрій ніколи не приховує, наскільки кохає свою дружину. Разом з нею проходив непросте випробування пологами. Тепер каже, що з’явився один мінус – після прожитого готовий простити Каті все, що завгодно.

Юрій Горбунов і Катя Осадча

Нікіта Добринін

Молодий батько Нікіта Добринін особисто вирішив, що йому потрібно бути присутнім на пологах дружини. Дар’я підтримала свого коханого.

Екс-холостяк заявляє, що йому було непросто прийняти таке рішення, але він все ж таки зруйнував всі стереотипи у себе в голові.

Максим Матвєєв

Чоловік Єлизавети Боярської також був присутнім на пологах. Все проходило скромно, але емоцій родині вистачило.

Єлизавета Боярська з родиною

Арсеній Шульгин

Син співачки Валерії особисто був присутнім на пологах дружини. Вражає мужність хлопця: у свої 22 не побоявся взяти відповідальність за підтримку коханої.

Родина співачки Валерії
Share