“Вагітна” Катя Осадча змила макіяж та показала виснажливий графік: Юрій Горбунов не зупиняє дружину

Катю Осадчу не раз підозрювали у вагітності. Втім, жінка ще нікому не видала свого головного секрету. Як насправді живе телеведуча?

Славетна та незмінна ведуча програми “Світське життя” вже двічі отримала шанс відчути радість материнства. Катерина має дорослого сина Іллю, а ще зараз виховує маленького хлопчика Івана, дитину, що народилася у шлюбі з Юрієм Горбуновим.

Катя Осадча і Юрій Горбунов. Фото взято на просторах мережі. 

Втім, ходять чутки про те, що скоро на цю родину чекає нове поповнення. Річ у тім, що Катерину не раз помічали на зйомках з округлим животиком. Навіть стилісти були не в змозі приховати те, що фігура знаменитості суттєво змінилася.

Катя Осадча бере інтерв’ю. скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Символічно, що прихильники вперше побачили фігуру зірки в профіль і з животиком, коли та брала інтерв’ю у Катерини Репяхової. Дружина Віктора Павліка дійсно при надії та вже навіть повідомила фанатів, що вони з чоловіком чекають на хлопчика.

Сама ж Катя Осадча не поспішає розкривати подробиці власного сімейного життя. Втім, на фотовиставці глядачі помітили вже немалий округлий живіть ведучої, коли та брала інтерв’ю у щойно розведеної Соломії Вітвіцької.

Катя Осадча бере інтерв’ю для програми “Світське життя”. У кадрі Соломія Вітвіцька.

Пізніше в інтерв’ю радіо “Люкс фм” Юрій Горбунов проговорився, що хотів би, щоб дружина народила йому донечку.

Юрій Горбунов у програмі “Слава+”. Скріншот взято з кадру передачі.

Проте, Катерина продовжує виснажувати себе важкою працею. Зірка поділилася у сторіз в Інстаграмі світлиною, де показала, що вже у 8 годині ранку у неї починаються зйомки.

Катя показала о котрій годині вона вже на зйомках. Фото взято на просторах мережі.

Схожі статті