|
21.07.2021 16:12

Єдиний син Софії Ротару Руслан Євдокименко забрав маму з України: тепер житимуть разом у Великобританії?

Навіщо зірковий син Руслан Євдокименко забрав Софію Михайлівну з України?

Велика родина української Примадонни Софії Михайлівни Ротару розкидана по всьому світу. Її єдиний син Руслан Євдокименко проживає разом з коханою дружиною Світланою у Великобританії. Там знаходиться і їхній син Анатолій. Єдина онучка співачки поїхала підкорювати Нью-Йорк, і проживає в районі Сохо разом з багатієм Денисом Ждановим.

Можна сказати, що життя зіркової сім’ї вдалося. Однак, їм завжди не буде вистачати ще однієї людини — Анатолія Євдокименко, який пішов життя у далекому 2002 році. Усі члени зіркової родини зберігають якісні близькі стосунки і постійно навідуються одне до одного у гості.

Руслан Євдокименко забрав маму з України

Не так давно на особистій сторінці єдиного спадкоємця Софії Михайлівни Руслана з’явилася нова публікація, з якої стає зрозуміло, що син та мама покидають кордони батьківщини. Однак, не назавжди. Судячи з усього, близькі родичі вирішили подорожувати разом.

Фотографія була зроблена з аеропорту в Борисполі. Варто відмітити, що настрій в обох зірок прекрасний. Коментатори одразу ж здогадалися, що Софія Михайлівна та Руслан збираються на відпочинок. Але, на превеликий жаль, куди саме вони тримають шлях невідомо.

Руслан Євдокименко з матір’ю Софією Ротару

Нагадуємо, що стосунки між зірковою матір’ю та її єдиним сином стали ще ближчими після втрати голови сім’ї. Софія Михайлівна не змогла повернутися на сцену після того, як смерті не тільки свого коханого, але й продюсера. Фанати співачки дуже хвилювалися, що вже ніколи не побачать її на сцені. Однак, Руслан Євдокименко взяв до своїх рук управління компанією і дав кар’єрі Софії Михайлівни друге життя.