|
23.07.2021 15:38

Ніна Матвієнко розповіла, чому її старший син пішов у монастир: як склалося життя талановитого хлопця

Ніна Матвієнко - яскрава і легендарна зірка. Та не всі її діти вирішили піти творчим шляхом рідної матері.

“Княжна з інтернату”. Саме так за манери і неймовірний голос називали Ніну Матвієнко сучасники. Зірка з унікальним народним голосом змогла створити не лише кар’єру, а й реалізуватися у материнстві. Артистка виховала трьох дітей: синів Івана та Андрія, і славнозвісну доньку Антоніну.

Ніна і Тоня Матвієнко

Старший син знайшов свій шлях у духівництві та вирішив пов’язати свою долю зі служінням Христу Спасителю. Зараз чоловік веде непублічне життя. Побачити його разом з родиною можна на фото зі старих вирізок у газетах. Ось таке одне з них:

Родинне фото Матвієнків

Іван позує разом з родичами.

За словами Ніни Митрофанівни, її старша дитина з дитинства мала цікавість до духовного життя. Хлопець поступово готував батьків до того, що піде до монастиря. У віці 33 років Іван прийняв постриг.

“Коли старший син щось вирішив, то він йде до кінця. Але, якби батько і мати не дали благословення, то він би не пішов в монастир. Ми з батьком його благословили. Його віра сильна, і можливо, завдяки його молитвам, все у нас в родині добре, всі живі і здорові. До того ж, син бере участь в реставрації старовинного храму. Я допомагаю у відновленні архітектурного пам’ятника матеріально”, – розповіла співачка на знімальному майданчику проекту “Співають всі!”

Як зараз спілкується родина – невідомо. Син Андрій пішов стопами батька – захоплюється художньою майстерністю, а Антоніна також стала відомою співачкою.