“Кожен раз різного розміру”: Ані Лорак підозрюють у пластиці вище поясу після чергового виходу в купальнику

Відома українська співачка Ані Лорак влаштувала собі відпочинок на турецькому курорті Бодрум, звідки шле шанувальникам гарячі "привіти".

Довгоочікувану відпустка Ані Лорак проводить в Туреччині разом з єдиною донькою Софією від колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу, з яким вона розійшлася після 10 років шлюбу. Зірка вже встигла засмагнути, а її шкіра набула красивого бронзового відтінку. Звичайно, без пляжних фото нікуди.

Ані Лорак та її донька Софія
Ані Лорак та її донька Софія

Так, в Інстаграмі Лорак з’явилася серія кадрів з басейну на тлі гарної панорами морського пейзажу. Позує вона в золотистому бікіні і сонячних окулярах.

“Зігріваємося променями сонця! Налаштовуємося на позитив!”, – підписала пост Ані.

Погляд безлічі підписників впав на вельми округлі форми виконавиці, і це зовсім не дивно. Дехто вважає, що з об’ємами у неї перебір:

  • “У неї груди свої?”;
  • “Кулі”;
  • “Кожен раз різного розміру… Насос бере з собою”;
  • “Це ж все не натурально”;
  • “У різні сторони роз’їхалися”;
  • “Стала молодитися, перекроюватися”, – дивуються користувачі.
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

За традицією, артистка не стала реагувати на образливі зауваження. Тим більше, що на противагу критикуючим віддані фанати заявили, що знаменитість прекрасна, а злостивці просто заздрять.

До речі, колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу родом з Туреччини, проте на відпочинку зі співачкою він не засвітився, незважаючи на не згасаючі чутки про їх возз’єднання. Справа в тому, що зірка стала частіше виходити в світ з екс-обранцем, причому ведуть вони себе одне з одним досить мило.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

Що ж коїться в особистому житті поп-діви Ані Лорак дивіться в наступному відео:

Схожі статті