|
28.07.2021 11:21

Одружений Євген Кот публічно осипав Ксенію Мішину компліментами: “Яка гарна” – не забув, як танцювали в парі

Ксенія Мішина покинула Олександра Еллерта. Та часу думати про розрив немає, адже вона тепер зірка нового шоу, в якому сидить поруч зі старим приятелем.

Ксенія Мішина та Євген Кот разом провели на паркеті немало часу, коли готували блискучі номери для шоу “Танці з зірками”. У 2019 році їх пара перемогла за результатами оцінок журі та глядачів. Ще 2 роки тому їм приписували роман, але шляхи знаменитостей розійшлися.

Згодом Ксенія взагалі забула всіх кавалерів в обіймах свого обранця Олександра Еллерта.

Хто би міг подумати, що доля знову зведе цих зірок. На цей раз артисти знову будуть проводити багато часу разом у проекті “Україна має талант”. Тепер Євген Кот, Ксенія Мішина стали суддями розважального шоу.

Вже на перших зйомках актора почула немало приємних слів від свого екс-партнера по танцях. Хореограф зняв відео для Інстаграму, де осипав компліментами колегу.

Ксенія Мішина

“Дивіться, яка гарна Мішина сидить”, – сказав на камеру Євген Кот.

Артистка посміхнулася у відповідь.

Чи був роман у Євгена Кота і Ксенії Мішиної?

Дуже натурально грали артисти кохання та пристрасть на паркеті. Настільки, що глядачі повірили, що залаштунками стосунки також мають продовження

Ксенія Мішина та Євген Кот

В інтерв’ю телеканалу “1+1” хореограф зізнавався, що дійсно відчував любов, але тільки до героїні, яку грала Ксенія на паркеті. У цьому, за словами танцюриста – секрет успіху. Коли номер завершувався, то чоловік повертався до свого звичного життя, де його чекала кохана дружина.

До речі, жінка Євгена розповідала, що до Мішиної свого обранця не ревнує.