Вагітна Катерина Осадча блиснула глибоким вирізом та круглим животом: в котрий раз натякає на немалий термін

Здається, що Юрій Горбунов та Катерина Осадча знову "дещо" приховують.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов у шлюбі лише декілька років. Але за цей короткий час, вони встигли стати однією з зразкових сімейств в шоу-бізнесі. І це не дивлячись на те, що зірки закрутили любовні стосунки, коли Юрій Горбунов знаходився у шлюбі.

До речі, Катя подарувала Юрію первістка Івасика. У телеведучого вже є дитина, але на жаль, вона не рідна чоловіку.

“Вагітна” Катя Осадча

Нещодавно Катя Осадча сколихнула мережу своїм зовнішнім виглядом. Справа в тому, що жінка одягнула обтягуючу сукню, яка дуже підкреслила її круглий животик. Звісно, шанувальники діяльності телеведучої вирішили, що жінка вагітна.

Сьогодні Катя опублікувала нові ролики до чергового промо програми “Світське життя” і знову засвітила округлості. Але на цей раз навіть обтягуючого плаття не потрібно було: живіт легко виділявся через білий трендовий костюм. Не приховати було й пишного бюсту телезірки.

Можливо вся справа у фасоні?

Можливо, Катя злегка набрала вагу. Адже вона досі залишається дуже стрункою. А можливо,  жінка дійсно ховає малятко. Не дивно, адже Івана вона приховала майже до пологів і серйозно здивувала шанувальників новиною про вагітність.

Нагадуємо, що Юрій Горбунов лише неділю тому натякнув на можливу вагітність в інтерв’ю програмі “Слава+”. Тоді він розповів, що не проти майбутнього поповнення. Чоловіку особисто для повного щастя не вистачає доньки. Про Катерину Юрій дуже тепло відгукається, називає мамою його дитини і сподівається, що не останньої. Проте, чи втілюються плани у життя вже зараз – шоумен не розповів.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.