|
28.07.2021 14:59

Еллерт не дає спокою Ксенії Мішиній після розставання: з’являється там, де екс-холостячка на нього не чекає

Ще недавно публіка із захватом спостерігала за історією кохання Ксенії Мішиної і Олександра Еллерта, яка раптово обірвалася з ініціативи екс-холостячки.

В кінці грудня 2020 року завершився перший сезон романтичного реаліті-шоу “Холостячка”, який з’єднав серця акторки Ксенії Мішиної і сценариста студії “Квартал 95” Олександра Еллерта.

Вони були разом весь цей час до виходу фіналу в ефір, і навіть фантазували на очах у шанувальників на тему майбутнього весілля і дітей. Проте, 16 липня зірка серіалу “Кріпосна” опублікувала пост про розрив відносин, ясно давши зрозуміти, що це остаточне рішення, а їхньої пари більше не існує. Більш того, сталося це під час спільного відпочинку.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Оскільки причин розставання Ксенія не називала, підписникам залишається тільки гадати, що ж саме відбулося. Разом з тим, фанати не втрачають надії, що рано чи пізно Мішина і Еллерт возз’єднаються. На це натякають коментарі Олександра під публікаціями екс-коханої в соціальних мережах. Він продовжує їх писати і після розриву.

Так, коли Ксенія повідомила аудиторії про те, що увійшла до складу суддів шоу “Україна має талант” разом з хореографом Євгеном Котом і телеведучим Сергієм Притулою, Еллерт осторонь не залишився. Багатослівним він теж не був – переможець “Холостячки” відреагував на пост акторки смайликами захопленого чоловічка, урагану і фанфар.

Коментар Еллерта під постом Мішиної
Коментар Еллерта під постом Мішиної

Коментар Олександра набрав найбільше відміток “Подобається” та відповідей від інших коментаторів:

  • “Ми всі так любимо вас і віримо, що ви з Ксю будете разом”;
  • “Дуже сподіваємося, що у вас все обов’язково буде добре”;
  • “Мудрості вам!”;
  • “Коментар року”;
  • “Ідеальна пара. Тримайтеся одне одного і ніколи не відпускайте”, – пишуть користувачі.

Мішина, до речі, ніяк на це не відреагувала.