|
29.07.2021 12:04

Тіна Кароль показала, хто полонив її серце: копія покійного чоловіка Євгена Огіра, але набагато молодший

Відома українська співачка Тіна Кароль після важких трудових буднів нарешті влаштувала собі видовищний відпочинок, на який вирушила не одна.

Тіну Кароль без сумнівів можна назвати трудоголіком. Вона невпинно пише нові пісні, відточує сценічні номери, дає інтерв’ю і все це поєднує з роллю матері-одиначки. Але навіть зірці іноді потрібно зменшити обороти, і на цей раз вона їх збавляє в мальовничій Ісландії в приємній компанії.

Так, у себе в Інстаграмі Тіна Кароль опублікувала зворушливе фото з любов’ю всього свого життя. Цим чоловіком виявився єдиний син поп-діви Веніамін, який залишився у неї від шлюбу з нині покійним чоловіком Євгеном Огіром.

Тіна Кароль та її син Веня

У кадрі артистка з’явилася без макіяжу і з недбалим пучком на голові. Вона дивиться в камеру і цілує Веню, а той щасливо посміхається у відповідь. Не можна не відзначити, що чим старше хлопчик стає, тим він все більше нагадує свого батька.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміно

Веніаміну вже 12, він давно живе і вчиться у Великобританії, звідки приїжджає додому до знаменитої мамі на канікули. Цього року син Тіни Кароль встиг повернутися в Україну як раз перед її виступом на найбільшому музичному фестивалі Європи Atlas Weekend, який проходив у Києві.

Нарешті після напруженої підготовки до концерту співачка насолоджується вільним часом з дитиною. І якщо більшість зірок естради проводять літній відпочинок на морських курортах, то Тіна з Веніаміном вибрали для подорожі нетиповий напрямок – прохолодну Ісландію з безліччю національних парків, де купа дивовижних природних явищ: гейзерів, лавових полів, гарячих джерел та іншого.

Тіна Кароль з сином Веніаміном в Ісландіх

Більше про те, як змінилося життя Кароль після смерті чоловіка Євгена Огіра, дивіться у відео нижче: