Сина Тіни Кароль не впізнати після життя в Британії: забув рідну мову та дуже змужнів – вилитий Огір старший

Син української поп-діви Тіни Кароль повернувся додому, щоб підтримати знамениту маму на найбільшому музичному фестивалі країни.

Тіна Кароль пережила багато болю, але також вона не з чуток знає, що таке справжнє щастя. Зірка виховує 12-річного сина Веніаміна від покійного чоловіка Євгена Огіра, який з кожним роком стає все більше схожим на свого тата. Хлопчик вже давно вчиться у Великобританії, але зараз у нього канікули, тому він знаходиться в Україні поряд з мамою.

Тіна Кароль з сином
Тіна Кароль з сином

Тіна готується вразити армію своїх шанувальників видовищним шоу на фестивалі Atlas Weekend, і посилено готується до виступу, а син в якості групи підтримки присутній на репетиціях та ділиться враженнями:

“Я дуже пишаюся мамою. Я бачив зараз мою маму на репетиції, це просто..! Я обов’язково піду на Atlas, тому що я хочу підтримати маму, і ти не можеш це пропустити! Це буде величезно!”, – каже Веніамін з посмішкою на обличчі.

Важко не помітити акцент, з яким розмовляє Веня, що відзначили і шанувальники Кароль в коментарях до ролика:

  • “Як голос змінився!”;
  • “Так мило коверкає мову після англійської”;
  • “Викапаний Огір старший”;
  • “Який же дорослий і копія батько”;
  • “Правильно, коли діти бачать працю батьків, розуміють, як заробляються гроші”;
  • “Пташеня прилетіло додому, щоб підтримати маму”, – пишуть фанати.

Веніамін залишився без батька, коли йому було всього 4 роки, тому Тіна в їхній родині з тих самих пір за двох. Саме заради дитини вона змогла зібратися та віднайти в собі сили жити далі після смерті коханого. З життя Євген Огір пішов після важкої і тривалої боротьби з раком шлунка, який перемогти так і не вдалося.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміном

А хто з чоловіків претендував на серце Кароль до та після шлюбу з продюсером, дивіться нижче:

Схожі статті