|
29.07.2021 17:22

75-річна мама Наташі Корольової вийшла в центр Києва у вбранні не за віком: хоче зійти за молоду (ФОТО)

Мама Наташі Корольової знатно вміє виділятися з натовпу. Подивіться, який стиль обрала зірка для прогулянки Києвом.

Людмила Поривай – цікава та епатажна. У свої 75 років вона вміє надихати інших ровесниць на сміливі вчинки та дивувати життєлюбством.

Мама Наташі Корольової зараз у рідному Києві. Для прогулянки містом артистка обрала нестандартний, як для її віку наряд.

Людмила Поривай позує поруч зі скульптурою у престижному столичному районі Липки. Там мають квартири багато українських знаменитостей. Для прогулянки по Липках жінка обрала трендові джинси з розрізами.

Підписники такого аутфіту літньої жінки не оцінили. У коментарях полилися хвилі хейту:

  • Вгомонися і їдь в Майямі
  • Дуже погано виглядає, років 80 спокійно даси, вся в зморшках і вважає, що вона добре виглядає, підвищена самооцінка
  • Грінч на виставці

Втім, на негатив співачка не зважає.

Чому Людмила Поривай поїхала за океан?

Майже 30 років Людмила щасливо живе у шлюбі. Вийшла заміж за бізнесмена Ігоря Ельперина, який у власності має квартиру у Штатах. До речі, обидва вже на пенсії. Цікаво, що Людмила, яка не працювала жодного дня у тій країні, має забезпечення у 600 доларів. Цих грошей, звісно не вистачає, щоб самій прожити, але є чоловік, який отримує 2000 доларів.

Так і підтримують один одного. Інколи мандрують.

Крім цього, у США емігрувала старша донька Людмили, яку українці знають під псевдонімом “співачка Руся”. Жінка давно виїхала за океан і має там щасливу родину. Про те, чи збирається повертатися на Батьківщина – не відомо.