ТОП-5 мам, які стали зірками завдяки знаменитим дітям: Людмила Балан, Людмила Поривай та інші

Ці знамениті матусі виявилися дуже талановитими та цікавими настільки, що змогли знайти своїх прихильників.

Знамениті люди часто приховують своїх родичів, але що робити, коли близькі люди також виявляються талановитими? Подивіться підбірку знаменитих матусь, які розбили всі стереотипи та здобули популярність не гірше своїх зіркових дітей.

Людмила Поривай

Мама Наташі Корольової у молодості завідувала хором та працювала доцентом в університеті культури. Обидвох доньок виховала у творчій атмосфері, а тепер, попри те, що їй 75 років, успішно виступає разом з Наташею та активно веде свій блог в Інстаграмі.

Людмила Поривай

Мама Наташі Корольової пишно відзначила ювілей, де з’явилася перед друзями і близькими в образі принцеси: рожева сукня та корона на голові. З цього образу навіть портрет написали.

Людмила Балан

Мама молдавського мачо Дана Балана стала неймовірно популярною і на своїй батьківщині, і в Україні. Вона яскрава та розкута. Співачка не тільки виступає, а й веде сторінки у соціальних мережах. Там вона хизується фігурою, хореографічною пластикою та сукнями.

Не соромиться Людмила провокаційних фото у сміливому літньому вбранні. Чому б і не похизуватися відмінною спортивною формою?

Мей Маск

Мама космічного генія Ілона Маска, Мей Маск вже життя знімалася у глянці. Зараз жінці 73 роки і вона обожнює інтелігентно епатувати прихильників. Наприклад, вона може не посоромитися виставити світлину навіть у купальнику:

До речі, жінку на Заході вважають іконою стилю та харизми.

Схожі статті