|
05.08.2021 13:48

Лілія Ребрик з чоловіком Андрієм Диким вдочерили дівчинку Насті Каменських: “Три роки вмовлянь”

Відома українська акторка Лілія Ребрик та її чоловік хореограф Андрій Дикий фактично поріднилися зі співачкою Настею Каменських.

Серця Лілії Ребрик і Андрія Дикого пов’язав паркет проекту “Танці з зірками”, де вони спочатку були партнерами по шоу, а незабаром стали одне для одного партнерами по життю. Менше, ніж через рік після знайомства вони одружилися, і через стільки ж у подружжя народилася дочка Діана. На рахунку дівчинки вже кілька ролей в кіно і серіалах. Очевидно, мамині гени дали про себе знати.

Лілія Ребрик з доньками

У 2018 році пара стала батьками вдруге – у Діани з’явилася сестричка Поліна. А в 2020-му в родині Ребрик і Дикого сталося чергове поповнення. Щоправда, на цей раз новим членом сім’ї стала дівчинка-щеня породи бішон фрізе, яку вони “вдочерили” у Насті Каменських – її собака Мімі минулого літа ощенилася.

Це рішення було виваженим і приймалося не спонтанно, про що артистка розповідала в одному з постів у соціальних мережах:

“Три роки вмовлянь від Діани, півроку вибору породи, два з половиною місяці очікування, поки підросте! Готувалися до появи собаки, як до народження дитини!”.

Настя Каменських, дочка Лілії Ребрик Діана та їхнє цуценя ДІксі

За словами Лілії, вони з чоловіком намагалися відмовити доньку від ідеї завести вихованця. Вона, в свою чергу, переконувала їх аргументами:

“Вона настільки пірнула з головою в цю тему на шляху до втілення мрії, що тепер знає усі породи, що кому притаманне і як кого виховувати!”.

Лілія Ребрик зі старшою дочкою Діаною

До речі, хвостату назвали Діксі. Акторка зізнається – якби знала, що доля їм пошле таке цуценя, то не вагалася б стільки довгих років:

“Слухняна, ніжна і неймовірно розумна тварина, наша Діксі! Що ж поробиш – то, напевно, гени Насті Каменських”, – пошуткувала Лілія.