Лілія Ребрик забула про реальні зарплати: запропонувала їсти українцям овочі по 300 гривень за кіло. Деталі

Лілія Ребрик намагається бути такою собі "ведучою з народу". Та, здається, зірка у своїх порадах забула скільки насправді заробляють українці.

Лілія Ребрик – ефектна білявка, яка знає, як сподобатися глядачеві. Вона яскрава, харизматична, а головне уваги добивається не скандалами та піаром, а чесною працею. Артистка не зважає на злі язики та впевнено будує свою кар’єру.

Лілія Ребрик та її чоловік Андрій Дикий
Лілія Ребрик та її чоловік Андрій Дикий. Фото взято на просторах мережі. 

Своїм позитивом зірка ділиться не тільки з екранів телебачення, а й через свою сторінку в Інстаграмі. Артистка і там користується популярністю. За життям знаменитості стежать понад 700 тисяч підписників. На сторінці зазвичай Лілія ділиться робочими моментами або світлинами своєї родини.

Тепер Ребрик вирішила спробувати нову рубрику та почала ділитися кулінарними порадами. У новій публікації теледіва переконує скуштувати спаржу.

“Хтось каже: “дорогобагато”, але насправді – дуже-дуже-дуже корисно. Хочу вам запропонувати смачнючий рецепт зі спаржі. Розумію, що зараз 100 грамів коштує як кіло полуниці у розпал сезону, але раджу: побалуйте себе цим делікатесом!”, – повідала Лілія Ребрик.

За порадою телеведучої її потрібно небагато, а сама вона хоче вмовити чоловіка посадити цей овоч на городі.

Спаржа

Втім, у коментарях поставилися дуже скептично до пропозиції Ребрик. Нагадаємо, що в середньому за 400 грамів спаржі ви заплатите від 100 до 200 гривень. До речі, кіло свинини коштує в районі 150 гривень за кіло.

У коментарях люди написали:

  • Самі продукти не дешеві
  • Шикарнючій рецепт, треба почитати мамі ось буде довго сміятися.
  • Якщо за 100гр.ціна як полуниця, то уявляю в рецепті 700гр це моя пенсія, не для смертних цей рецепт

 

 

Схожі статті