|
05.08.2021 21:40

Ксенія Мішина — вигнанниця у колективі? Чому холостячка не дружить з іншими зірками, а проводить час з сином

Серед знаменитих людей часто зав'язуються дружні стосунки, якими вони не проти похизуватися у соціальних мережах. Ксенія Мішина - не така.

Алла Пугачова товаришує з Лаймою Вайкуле, Тіна Кароль дружить з Катериною Осадчою, а Ані Лорак з Філіпом Кіркоровим. Зірки часто ходять один до одного на свята та радісно публікують спільні світлини та відео.

Ксенія Мішина попри свою шалену популярність ще не засвітилася на жодній зірковій вечірці. Чому першу українську холостячку не запрошують до себе знаменитості?

Ксенія Мішина

Акторка відносно не так давно стала суперзіркою. Вона мала тривалий і тернистий шлях до зірок. Популярність їй приніс серіал “Кріпосна”, а згодом широкій публіці стала відомою завдяки, звісно ж “Холостячці”.

Зараз Ксенії лишився один крок до статусу всенародної улюблениці: вона тепер суддя проекту “Україна має талант”.

Євген Кот, Ксенія Мішина та Сергій Притула

До речі, з Євгеном Котом артистка вже мала досвід роботи. Вони з хореографом були партнерами у шоу “Танці з зірками”. Його ж вітала Ксенія з днем народження.

Про свої стосунки з колегами артистка взагалі не говорить. Останні місяці її життя було сконцентровано навколо роману з Олександром Еллертом. Разом вони були на ютуб-шоу друзів гумориста та на пост-проекті “Холостяка”. З обранцем Мішина подорожувала закордон та була готова до весілля. Втім, пара розійшлася.

Зараз знаменитість повна сил активно знімається у шоу та готується постати у новому амплуа перед глядачами. Можливо така робота принесе їй нові знайомства та товарищів.