Categories Шоу-бізнес

До РАГСу як за хлібом: Ірина Білик, Алла Пугачова й інші зірки, які бігли під вінець одразу після знайомства

Є такі знаменитості, які здивують саме тоді, коли не підуть в черговий раз до РАГСу, доб довести своє кохання.

Алла Пугачова

Алла Пугачова

Алла Пугачова ніколи не приховувала, що мала бурхливе життя. Вона не тільки 5 разів пробувала у шлюбі з різними чоловіками, але до того ж мала коханців. З віком вона почала надавати перевагу більш молодим обранцям, і ніколи не відчувала провини за це. Навпаки, знаменитість постійно жартує про свої смаки на чоловіків.

Ірина Білик

Ірина Білик

Ірина Білик була дружиною щонайменше чотири рази. Однак, кожен новий похід під вінець подарував фанатам артистки масу нових хітів. На превелике щастя, вона дуже надихалася своїм романтичним життям і кожен її наступний альбом не був  схожий на минулий. Чого тільки варта пісня “Любовь – яд”, яка була написана в період стосунків з Дмитром Коляденко.

Віктор Павлік

Віктор Павлік

Віктор Павлік був одружений 4 рази. Кожен його наступний шлюб тривав довше, ніж попередній. А зараз він одружений на своєму концертному директорі Каті Репяховій, яка місяць тому народила йому сина. Співак не заперечую, що зраджував своїм обранмцям, а ці контакти сам зрадою не вважає.

Михайло Єфрємов

Михайло Єфрємов

Перший шлюб Михайла був фіктивним: актор уклав його з дівчиною з провінції, щоб та залишилася жити в столиці. Але через якийсь час у Михайла з’явилася справжня любов, і він одружився на журналістці, на актрисі та ще одній актрисі. Зараз дружиною є Софія Круглікова. Актор упевнений, Софія – його справжня любов. Михайло – батько шістьох дітей.

Людмила Гурченко

Людмила Гурченко

Людмила Гурченко була заміжня аж 6 разів. Однак, померла вона самотньою жінкою. З єдиною донькою її стосунки також не склалися. Можливо це плата за успіх?

Share