«Осколки»: стало відомо, з ким пристрасно цілувалася Ірина Білик в Туреччині

Нарешті стало відомо, хто ж той таємничий незнайомець, із яким Ірина Білик обмінювалася поцілунками.

Нещодавно в мережі активно обговорювали, що шанувальники “спалили” співачку Ірину Білик із якимось молодим чоловіком. Парочка каталася на човні на одному з турецьких курортів, і навіть обмінювалася палкими поцілунками, але це був не законний чоловік зірки. Тоді співачка ніяк не прокоментувала таку новину. Однак, тепер все стало зрозуміло.

Ірина Білик потішила своїх фанатів новим відеокліпом.

На YouTube-каналі співачка презентувала кліп на нову пісню “Осколки”.

За сюжетом відеокліпу, режисером якого виступив Семен Горов, героїня під час відпочинку закохується в темпераментного місцевого красеня. Він її відповідає взаємністю, і в них зав’язуються роман. Однак щастя виявляється недовгим, наприкінці героїня кидає пристрасного коханого. Курортний роман закінчується досить традиційно.

Головного героя у відеокліпі зіграв турок-музикант Орхан Агабейлі.

Тож відео пояснює, що ж відбувалося в Туреччині – зйомка нового творіння Білик. А пристрасть виявилася просто постановкою для хорошого кадру. Що ж, сенсації не трапилося, і, мабуть, це на краще.

Фанати високо оцінили романтичний кліп Ірини Білик.

«Вже закохана в цю пісню», «Боже! Іруня! Скільки душі і краси! Який розкішний і чарівний кліп! А пісня !! Браво! Королева! А йому красиво з короткими кучеряшками!», «Круто нереально», – написали фоловери в коментарях в Instagram Ірини Білик.

Схожі статті