|
06.08.2021 23:02

Олег Винник, Надія Мейхер та інші знаменитості, які довели, що справжня співоча душа народжується на селі

Недарма кажуть, що село - це колиска України. Дізнайтеся, хто зі знаменитостей народився не у місті.

Минуле нав’язало нам безліч стереотипів, які породили нерівність. Зараз, в епоху можливостей, суспільство все менше зважає на різницю у національності, кольорі шкіри чи мови, походження. Ми звертаємо увагу на те наскільки талановитою є людина і чи має справжні цінності.

Ця підбірка покликана показати, що ні місце проживання, народження тощо, не впливає на те, ким може стати кожен.

Олег Винник

Головний вовк країни пишається тим, що народився і виріс у селі. Він успадкував працьовитість та може багато чого зробити по господарству. Рідна Вербівка досі пам’ятає свого уродженця.

Олег Винник

Оля Полякова

У дитинстві юну Ольгу Юріївну забрала до себе на виховання рідна бабуся. Жили вони у селі Вінницької області, але ця дивовижна жінка дала онучці найкраще: любов до музики, розуміння власної цінності та своєї краси. Виросла справжня Суперблондинка!

Оля Полякова

Михайло Поплавський

Співаючий ректор також пишається своїм селом Мечиславка. Він вважає, що село може виховати з хлопчика справжнього чоловіка, який і город посадити може, і трактор завести, а ще й запалити вечір піснею.

Михайло Поплавський

Надія Мейхер-Грановська

Село Збручівка, що на Хмельниччині, стало Малою Батьківщиною для екс-віагрянки Надії Мейхер. Втім, елегантності та жіночності співачки може позаздрити і городська панянка.

Надя Мейхер

Валерій Харчишин

Фронтмен гурту “Друга ріка” народився на Житомирщині у селі Любарі. Лише після закінчення школи переїхав до міста.

Валерій Харчишин