“Вагітна” Ані Лорак у карколомній вечірній сукні вразила округлістю живота: “Немає нічого прекраснішого”

Ані Лорак спричинила нову хвилю чуток про свій цікавий стан.

Ані Лорак стала мамою лише раз. Зараз відома українська співачка виховує десятирічну Софію від шлюбу з колишнім турецьким чоловіком Муратом Налчаджиоглу. Після скандального розриву з батьком дитини, дівчинка звісно ж залишилася з зірковою матір’ю і прекрасно ладить з татусем, який приїжджає до неї у гості зі Стамбулу або Києва.

Ані Лорак вагітна?

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій Ані Лорак показала, як виступає на сцені у карколомній вечірній сукні синього кольору.

Образ був доволі ефектним. Співачка виділила груди та талію, і раз у раз показувала струнку ніжку через глибокий виріз. Але у цієї сукні є значний недолік, який, не сказати, що зіпсував картину, але породив деякого роду чутки.

Скріншот коментаря на сторінці Ані Лорак.

Так, під час зйомки було видно, наскільки у Ані Лорак круглий живіт. Невже співачка вагітна?

Ані Лорак і Мурат

І якщо так, ще більш гаряче питання — хто батько? Певно більшість буде вважати, що це її колишній чоловік Мурат, з яким нещодавно діва возз’єдналася на дні народженні доньки Філіпа Кіркорова. Колишня пара танцювала разом, обіймалася і не відходила одне від одного. Після цього до мережі потрапили інші фотографії. Наприклад, їхній спільний відпочинок у Туреччині. Подейкують, що пара знову разом. Однак, офіційного підтвердження цим чуткам не було, а Ані Лорак зберігає мовчання.

Сподіваємося, що якщо це правда, то Кароліна не стане довго тягнути і розповість приємну новину шанувальникам її творчості.

Схожі статті