Categories Шоу-бізнес

Єдиний онук Софії Ротару проігнорував її день народження: невже спадкоємець зірки також на неї ображається?

Софія Михайлівна святкувала день народження у сімейному колі, але не вистачало однієї людини.

7 серпня Народна артистка України Софія Ротару святкувала свій 74-й день народження. Вже близько 20-ти років вона зустрічає цей день без свого покійного чоловіка Анатолія Євдокименко, який покинув цей світ через інсульт. Співачка вкрай важко перенесла втрату коханого, друга та продюсера в одній особі. Але на щастя, в неї є велика дружна родина, яка ніколи не залишить її у самотності.

Де святкували день народження Софії Михайлівни?

Українська Примадонна обрала для торжества Італію, куди прилетіли її син з невісткою та онучка з її нареченими.

Також усі члени родини ніжно привітали голову сім’ї зі святом на особистих сторінках в соціальній мережі Інстаграм. Відразнився лише єдиний онук співачки Анатолій (названий в честь покійного дідуся), який не прилетів з сім’єю. День народження артистки пройшло без його участі. Невже зіркові родичі посварилися?

Цим питанням поцікавилася й одна з підписниць Софії Євдокименко (онучки Ротару), яка прямо спитала у дівчини про відсутність Анатолія. З’ясувалося, що все набагато простіше: хлопець не зміг прилетіти вчасно через роботу, але вже завтра він порадує бабусю малює б присутністю та привітає її особисто.

Скріншот сторінки Софії Євдокименко

Нагадуємо, що хлопець переключився з професії фотографа на ді-джея. Тепер він збирає повні зали клубів та гастролює світом. Уся родина Анатолія Руслановича підтримує його у цій творчій справі.

Варто відмітити, що своєю модельною кар’єрою рідна сестра Анатолія зобов’язана саме йому. Адже фотографіі хлопця справили враження на модельне агенство.

Share